MP´s Själ & Muskler

Hej och god dagens alla mina underbara läsare och vad roligt att ni återigen kommer in på bloggen. Jag hoppas att ni tyckt om de inlägg jag skrivit till er tidigare idag? Det sista inlägget idag ska handla om massage i Mölndal. Jag har nog nämnt det till er förut, det är mycket på gång i mitt liv just nu och jag får ont i nacken av jobbet på ett dataföretag där jag gör hemsidor dagarna i ända. Det har gjort att jag har känt ett behov att ta mig till något företag som ger massage i Mölndal. Jag blev rekommenderad av en skribent på jobbet att vända mig till ett företag som heter MP´s Själ & Muskler. 

 

Orsaken till att jag har valt att gå till just det här massageinstitutet är för att de kan ge en så välgörande och avslappnande massage här i Mölndal, och hon som ger denna massage är utbildad massör och har kompetens att behandla olika tillstånd med massage. Madelaine Pirhonen heter denna duktiga kvinna som äger och driver MP´s Själ & Muskler. Alla muskler och leder blir ordentligt genombearbetade varje gång jag får massage. Jag känner hur stelheten försvinner och jag fylls av en djup avslappning varje gång jag går dit. Det är det bästa jag gjort på länge när jag började med dessa behandlingar i massage. Nu orkar jag med mitt arbete på dataföretaget mycket bättre och mina barn har fått en gladare pappa. Det är så otroligt skönt och avslappnande att gå dit, så detta önskar jag att många fler än jag skulle få uppleva. Alla som önskar massage i Mölndal borde gå till MP´s Själ & Muskler.